V Podjetju Mides international smo pred več kot 33 leti prepoznali priložnost na trgu sistemov za neprekinjeno napajanje. S svojim strokovnim znanjem, ter izkušnjami zrasli v mednarodno podjetje, ki z zanesljivimi in dolgoročnimi partnerstvi zagotavljamo uspešne tehnične rešitve in kakovosten razvoj. 

    

POSLANSTVO

Zagotavljamo rešitev s področja neprekinjenega  in rezervnega napajanja ter projektnega inžiniringa. S strokovnim in kakovostnim preventivnim vzdrževanjem zagotavljamo delovanje sistemov skozi celotno dobo uporabe. Z nenehnim izobraževanjem kadra in nadgradnjo sistemov skrbimo za  oblikovanje zaupanja vrednih razmerij z našimi kupci in poslovnimi partnerji.

    

VIZIJA

Naše usmeritve temljijo predvsem na prepoznavanju potreb in želja naših uporabniko, še preden jih opazijo sami ter okrepiti sedanji položaj na trgu.

VREDNOTE

Zavedamo se, da so vrednote bistvo vsakega podjetja, ki tvorijo močne vezi med zaposlenimi in njihovimi stranami. 

    

V podjetju Mides izpostavljamo štiri temeljne vrednote:

    

  • Z neprestanim zagotavljanjem kakovostno opravljenega dela in vložkom v znanje in razvoj zaposlenih pridobivamo zaupanje naših strank in zaposlenih prav vsak dan.       
  • Strokovnost razumemo kot strokovno in kvalitetno opravljeno delo. S strokovno izobraženim kadrom in z stalnim izpopolnjevanjem znanja zaposlenih, ter sprotnega vlaganja v osebno rast in razvoj dosegamo zahtevane standarde v vseh svojih dejavnostih.

         

  • Prilagodljivost se je izkazala kot pomembna vrednota, ki tako za nas kot tudi naše stranke predstavlja varnost.

       

  • Hitra odzivnost  ja ključna. V podjetju že vrsto let stremimo k hitri odzivnosti in učinkovitosti pri zagotavljanju vseh storitev na enem mestu. Vrhunsko organizirana servisna služba je strankam na razpolago 24 ur na dan/ 7 dni v tednu/365 dni na leto. Na ta način zagotavljamo najkrajše odzivne čase in hitro odpravo napak.